Metsäkemppi

Asiakastyytyväisyys on meille aina etusijalla

Metsäkemppi Oy

Metsäkempin arvot

  • Asiakastyytyväisyys on meille aina etusijalla
  • Laadukas työnjälki on kunnia-asiamme
  • Työyhteisön hyvinvointi ja yhdessä osaamisen kehittäminen on sydämen asia
  • Teemme sen mitä lupaamme sovitusta aikataulusta kiinni pitäen

 

Image

Metsäkempin tarina

Kuten monelle pienelle pojalle niin myös minulle isä on ollut tärkein ikkuna alkavaan maailmaan. Pitkän linjan metsien miehestä tuli esikuvani heti, kun pääsin mukaan savotoille metsäkoneen hyttiin apumieheksi peräti 4-vuotiaana. Minulle olikin jo nuorena urani alkutaipaleella tärkeää saada puunkorjuun ammattilaisten luottamus ja sain työntekijänä ollessani hyvän kasvualustan vastuulliseen metsäkoneyrittäjän työhön. Vuosien saatossa olen metsäalan toimijana oppinut tuntemaan suomalaisen ja vähän myös ruotsalaisenkin metsän. Pikkuhiljaa ajatus omasta yrityksestä kypsyi ja asiat loksahtivat paikoilleen vuonna 2007.

Metsäkempin juuret ovat syvällä Kainuun korpimailla suomalaisessa monimuotoisessa metsässä. Nautin rauhallisesta ja puhtaasta väriään vuodenaikojen mukaan vaihtavasta metsämaisemakonttoristani. Metsäalan yrittäjänä olemisessa minua kiehtovat vastuu ja tietysti myös vapaus. Haluan ottaa hallittuja riskejä ja tehdä tarvittavia päätöksiä, työskennellä rennossa ja osaavassa työyhteisössä. Seurata aikaa ja muuttua sen mukana aina asiakkaan tarpeita kuunnellen. Toimintani johtoajatuksena on, että sinä metsänomistajana saat parempaa tuottoa ja mielihyvää metsästäsi. Työnjälki on laadukasta ja aikataulut pitävät. Metsäkemppi tunnetaan luotettavana puunkorjuun asiantuntijana ja sellaisena haluan jatkossakin yritykseni toimintaa kehittää.

Miksi valitsisit meidät?

  • Pitkä kokemus ja ammattitaitoinen henkilökunta
  • Meidät tunnetaan laadukkaasta työnjäljestä ja metsänomistajan omia tarpeita kuuntelevasta otteestamme
  • Arvostamme yhdessä sovittuja tavoitteita
  • Yhteistyö kanssamme on rennon mukavaa ja taloudellisesti tuloksellista. Ajattelemme, että metsä on myös metsänomistajan rahapussi.
  • Pyrimme tekemään asiat oikein ja toimimaan metsässä aina luontoa kunnioittaen sekä sertifiointeja noudattaen.

Millainen yritys olemme?

Olemme sinun luotettava metsäalan kumppanisi ympäri Suomen, kun tarvitset koneellista puunkorjuupalvelua. Toimimme aidosti asiakaslähtöisesti ja haluamme jatkossakin olla tunnettuja laadukkaasta puunkorjuujäljestä. Haluamme kasvattaa puukauppatuloasi hyvällä puunkatkonnalla. Meille on tärkeää, että sinä olet tyytyväinen lopputulokseen. Tunnemme suomalaisen metsän kaikkina vuodenaikoina. Meille sinun metsäsi on tärkeä!

Haluatko Metsäkempin tiimiin?

Tarjoamme haasteellisen mutta palkitsevan, turvallisen, mukavan ja viihtyisän työympäristön luonnossa nykyaikaisilla laadukkailla koneilla. Arvostamme työn kautta hankittua ammattitaitoa sekä alan koulutusta, ongelmanratkaisutaitoja, oma-aloitteisuutta, taitoa työskennellä paineen alla ahkerasti, tarkasti ja tuottavasti. Meillä arvostetaan yhdessä tekemisen meininkiä, välitöntä ja innostunutta asiakaslähtöistä työskentelyotetta.

Kysy rohkeasti avoimista tehtävistämme Jannelta.

Metsäkemppi Oy

Sapsontie 4
88600 SOTKAMO
Puh. 050 356 6188
metsakemp@gmail.com

pl logo metsakemppi oy fi 394906 web

pefc

Image
Image
Image